TRIUMF! Elevii Școlii De Dans „Ioan Macrea”: Marele Premiu și Trofeul Festivalului Internațional de Folclor Peștișorul De Aur -Tulcea 2019! 

SILVIA MACREA: „În anul aniversar Junii Sibiului 75, am primit cel mai frumos cadou din partea elevilor Școlii De Dans Ioan Macrea: Marele Premiu și Trofeul Festivalului Internațional de Folclor Peștișorul De Aur -Tulcea 2019! 

 

???????????????? Sunt mândră de această pepinieră frumoasă, de acești tineri talentați, pe care de astăzi îi putem numi oficial membri ai Cetei Junilor! Vă felicit din suflet dragii mei, pentru reușita remarcabilă, pentru că ați dobândit cel mai râvnit trofeu la nivel de tineret și o felicit din toată inima peLivia Lazăr : profesorul și coregraful ansamblului, parte din marea familie a Junilor Sibiului! ????????????
Felicitări dragii noștri, ați demonstrat din nou că la Sibiu avem o puternică școală coregrafică, că avem oameni plini de har și că avem multă dragoste pentru folclorul românesc! 
Pentru a patra oară, Peștișorul de Aur este adus la Sibiu de către ansamblurile instruite de: Silvia Macrea-1995 și 2000; Alesea și Ovidiu Sas- 2015; Livia Lazăr- 2019!

O minunată pepinieră de… virtuoși păstrători de tradiții. Acești copii minunați și profesorii lor merită toate laudele, toate aplauzele, toate… inimile noastre!!! FELICITĂRI! Voi sunteți… JUNII de mâine!

Foto: Silvia Macrea

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org