ISU SIBIU SE MÂNDREȘTE CU EL: Plt.maj. OPREA Gabriel

În perioada 08-18 august a.c., plt.maj. OPREA Gabriel, comandant de echipaj și alpinist de intervenție la Detașamentul de Pompieri Sibiu, din cadrul Inspectoratului pentru Situații “Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu a participat la a XVIII-a ediție a Campionatului Mondial al Polițiștilor și al Pompierilor (World Police&Fire Games).

Evenimentul a fost organizat în Chengdu – China, o competiție cu 8 mii de participanți din 79 de țări.
Colegul nostru care a făcut performanță în mai multe rânduri la concursuri profesionale organizate pe plan național și internațional susținut financiar și mai ales moral de ISU Sibiu prin ”Asociația Sportivă” și I.P.A.- Secția Română ne-a onorat dintotdeana și a demonstrat faptul că, prin determinare și pregătire permanentă, se poate duce la îndeplinire orice misiune dificilă, la cel mai înalt nivel.
Abilitățile și talentul său sunt un adevărat câștig și exemplu pentru meseria nobilă pe care și-a ales-o și o îndeplinește zilnic cu succes.
Timp de 10 zile, colegul nostru a participat la diferite probe , competiția fiind una dificilă iar concurența extrem de mare și valoroasă. 
Pregătirea constantă și ambiția de a reuși l-au condus pe Gabi Oprea în finale alături de cei mai buni 8 sportivi mondiali ai competiției obținând astfel un record personal.
Ne simțim onorați de participarea și rezultatele colegului nostru la această competiție de profil, importantă și valoroasă și îi mulțumim pentru nivelul excelent cu care ne reprezintă mereu,
notează reprezentanții ISU Sibiu.

Felicitări și mult succes în carieră!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org