Ca-n filme, pe strada Țiglarilor. Cum a ajuns o mașină să rupă o țeavă de gaz, să producă un incendiu și să se izbească de tot ce i-a mai ieșit în cale...

La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 22,10, în municipiul Sibiu în timp ce conducea un autoturism, pe strada Țiglarilor, un sibian în vârstă de 23 de ani nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul care circula regulamentar în fața sa.

Ca urmare, a intrat în coliziune cu acesta, fiind apoi proiectat... în zidul unui imobil, într-o țeavă de gaz pe care a rupt-o, într-un stâlp din lemn și apoi și în două autoturisme parcate.

Ca prin minune, în urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a sibianului, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita, însă, internarea.

Echipaje I.S.U. Sibiu au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit în urma... ruperii conductei de gaz. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: Suciu Constantin Viorel/‎INFO TRAFIC jud. SIBIU

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org