Două noi specii de animale găzduite de Zoo Sibiu

HAI SĂ LE CUNOAȘTEȚI! Grădina Zoologică Sibiu mai adaugă din această lună două noi specii la cele... 61 găzduite până în prezent.

Este vorba despre un vultur sur și un cocor cu coroană cenușie. Cele două păsări sunt primite prin donație de la Zoo Budapesta, prin intermediul E.A.Z.A. (European Association of Zoos and Aquaria), în care Zoo Sibiu este membru din anul 2017.

Vulturul sur trăiește la altitudini de 3.000 de m, are o deschidere a aripilor de… 280 cm și înălțimea de 120 cm. Cocorul cu coroană cenușie este originar din Africa, o specie a cărei populație este în descreștere.

Cei doi locatari noi pot fi vizitați de public în noua volieră amenajată anul acesta pentru păsările răpitoare.

Reamintim că în acest an Grădina Zoologică din Sibiu a mai primit cinci maimuțe “negru și alb”, o specie nouă la Zoo Sibiu, fiind rar întâlnită în alte grădini din țară, un leopard de Amur și doi lupi albi, numărul animalelor de la Zoo Sibiu ajungând astfel la 263 de exemplare.

IMPORTANT: Începând din luna noiembrie, Grădina Zoologică este deschisă publicului conform programului de iarnă, zilnic, în intervalul orar 9.30 – 16.00.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org