Frumoasă poveste pe... poante: „Spărgătorul de nuci”, de 4 ori, în ajun de sărbători, la Sibiu

Teatrul de Balet Sibiu vă invită să descoperiți magia sărbătorilor de Crăciun cu una dintre cele mai cunoscute compoziții ale lui Piotr Ilici Ceaikovski, „Spărgătorul de nuci”.

 

Evenimentul devenit deja tradiție, revine și în acest an pe scena Sălii Thalia, cu patru reprezentații: sâmbătă, 21 decembrie, la ora 15:00 și la ora 19:00 și duminică, 22 decembrie, la ora 12:00 și la ora 19:00

Spectacolul în coregrafia lui Vasile Petruțiu este dedicat atât părinților, cât și copiilor și va introduce spectatorii în atmosfera feerică de Crăciun, cu personaje fantastice și decoruri de basm.

Spărgătorul de nuci (rus. Щелкунчик, Șcelkuncik) este un balet de Piotr Ilici Ceaikovski (opus 71).

Libretul: Marius Petipa, după versiunea lui Alexandre Dumas a basmului lui E. T. A. Hoffmann „Spărgătorul de nuci și regele șoarecilor”.

Biletele pot fi achiziționate online de pe http://sibiuballet.ro/bilete/ sau direct de la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretului nr. 1), de luni până joi între orele 9 și 16 și vineri de la 9 la 13:30. Prețul unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org