Ionii, sărbătoriți după tradiție la Copșa Mică

Cea de a XVI-a ediţie a Sărbătorii Ionilor, dedicată tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul, organizată de Primăria oraşului Copşa Mică, s-a desfăşurat pe data de 7 ianuarie 2020.

Conform frumoasei tradiţii instituite în micul orășel, ca în fiecare an, la eveniment sau reunit cetăţenii care şi-au serbat numele sfânt împreună cu familiile, prietenii şi cunoştinţele, la un pahar de vin fiert, o cană de ceai şi o felie de cozonac. Nu au lipsit de la această sărbătoare nici oficialităţile oraşului, consilierii locali, preoţii, membrii Sfatului Bătrânilor şi ai Grupului de Dezbateri Publice, Poliţiştii locali și Pompierii voluntari ai oraşului.
Mult-așteptatul foc de tabără, specific acestui eveniment, a fost aprins la ora 18.15 de dl Folea Ioan, un senior desemnat ca reprezentat de onoare al sărbătoriţilor din acest an, după care toţi invitaţii au cântat în jurul focului tradiţionalul “La Mulţi Ani!”, veselindu-se și, cu siguranță, punându-și dorințe în gând cu speranța că se vor împlini.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org