AMINTIȚI-VĂ SĂ IUBIȚI!

Motto: Nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. (Gabriel Garcia Marquez)

 

Osho spunea aşa: „Iubirea este hrana sufletului. La fel cum alimentele hrănesc trupul fizic, iubirea hrănește sufletul. Dacă trupul nu primește alimentele de care are nevoie, el devine slab. La fel se petrec lucrurile și cu sufletul. Dacă nu beneficiază de iubirea de care are nevoie, devine slab, se va îmbolnăvi”.

Nu ne trebuie o zi, o aniversare, o sărbătoare de 25 de ore să ne exprimăm iubirea. Musai să găsim oricând vreme să ne întoarcem inima şi privirea către iubire, către acela pe care îl iubim. Nu o floare, nu o privire flugară, nu un ursuleţ de pluş= iubire. Ci un buchet de sentimente, dăruirea cea necumpărată cu un portofel mai plin sau cu un inel cu multe grame, înţelegerea, bucuria, lacrima, fac să se împlinească cel mai nobil şi de nesfărâmat sentiment. Acela unic şi mare cât viaţa înseşi, acela care învinge distanţa, moartea, suferinţa şi bârfele celor din jur.

 Azi și mâine și în zori și peste o săptămână... aduceţi-vă aminte că iubiţi, că iubirea nu-i într-un mail sau un emoticon aplicat pe un mesaj dintr-o reţea de socializare. Spuneţi-i TE IUBESC din adâncul inimii şi nu juraţi strâmb. Faceţi din ziua asta un nou început, braţ la braţ şi potriviţi-vă pasul cu el/ea.

A iubi este însăşi legea vieţii. Este una dintre cele mai sublime acţiuni pe care o poate realiza o fiinţă umană.

Aşadar, iubiţi. Şi, ca să fiţi iubiţi, nu e nevoie nici de cel mai scump ruj, nici de bijuterii ale căror prețuri se scriu cu multe zerouri şi nici de cea mai la modă pereche de blugi…

Iubirea este arhitectul universului. Hesiod AVEA DREPTATE...

 

 

 

sursa foto: Ansamblul Călușerii Rășinari

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org