Firescul de dincolo de... POLITICĂ și INEDIT. Ludovic Orban a cântat din fluier la JINA, și a fost pe-aceeași scenă cu Ecaterina Andronescu. Și... totul a fost frumos!!!!

 

Totul în firescul unei duminici de sărbătoare sus, pe Muntele din Jina. La Festival... lume de pe lume, cântec, joc, voie bună și... o țâră de politicieni. Și, ce dacă?!

S-a jucat, s-a dansat, s-a mâncat, s-au pus din nou în soare tradițiile și oamenii faini ai locului care nu dau pentru nimic datul străbun. Ba se bucucură când alții vin și iau și ei din învățătura și taina locului și... s-or mai lumina...

 

Așa a fost duminică la JINA. La un moment dat, pe neașteptate, Ludovic Orban, proaspăt președinte PNL (ditamai policianul, adică), după ce-o primit din partea gazdelor traistă și clop, s-o pus pe... cântat. Nu oricum, ci din fluier- ăl de-i fratele de căpătâi al jinarilor. Ș-o câtat așa, ca la carte, nu aiurea, și nu ca să se dea în specatcol, cum ar zice unii. Firesc, fain, pur și simplu.

Ș-apoi nici nu s-o cutremurat muntele și poiana dacă pe scenă, cu prefect, primari, artiști, o stat domnul Orban cu... Domana Ecaterina Andrnescu (PSD), de exemplu, laolaltă. N-o fost bai! (că-n alte părți alții stau separați, se uită chiorâș ba unii nici nu vin dacă aud că alții, de la alt partid vin acolo și tot așa...)

s-o pus sărbătoare la Jina. Cu miez de tradiții din neam în neam, cu suflete frumaose și cu bucurie, cu întâmplări și joc și, uite, cu firescul lucrurilor bune, care n-au de ce să facă să țipe unii ș-alți că... vezi Doamne, uite cum S-O ÎNTÂMPLAT...

 

 

Sursa foto: Agerpres, Raluca Turcan

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org