Despre ceva care, cred eu, zdruncină imaginea învățământului românesc. Aflați numai: Aceasta este Violeta Varga, proapsăt numită într-un post-cheie în învățământul arădean. Cum vi se pare???

Violeta Varga duce educaţia arădeană, începând cu acest an şcolar, la un alt nivel după ce a fost numită inspector şcolar pentru management instituţional şi educaţie permanentă la Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, titrează un post central de televiziune.

 

Și, dacă vă uitați măcar în treacăt la imaginile ce ilustrează portretul respectivei individe, vă veți duce cu gândul, cu siguranță, la cele mai... cele cluburi de noapte, nicicum la catedră sau... elevi care să o asculte pe această persoană.

Cum e normal pentru o funcție în sistemul de educație, în fișa postului, se stipulează că doamna Varga va trebui să asigure un mediu educațional pacifist în rândul elevilor, fără violență, fără droguri, să sprijine şi îndrume viaţa asociativă a elevilor, să coordoneze activitatea directorilor palatelor şi cluburilor copiilor, să coordoneze programe de perfecţionare pentru cadrele didactice din domeniul educaţiei sau în domeniul specific de activitate, să transmită direcţiilor de specialitate propuneri de îmbunătăţire a activităţii în teritoriu ș.a.m.d.

Acum, sincer: vi-o închipuiți pe această tânără îndeplinind, cu rigurozitatea dascălului-model, toate acestea?

O publicație arădeană dă în vileag faptul că, de fapt, la bază, doamna Varga ar fi logoped (o meserie frumoasă, nobilă, cu profunde implicații în știința psihologiei). Vi-o închipuiți astfel?

Priviți-i pozele care tronează pe contul său de socializare și care acum, după numirea sa la conducerea Inspectoratului Școlar Arad, fac înconjurul netului și al știrilor, cu SPECIFICAȚIA: IMAGINI NERECOMANDATE MINORILOR.

Doamna respectivă a fost numită în funcția de Inspector şcolar pentru Management instituţional şi Educaţie permanentă.

Sincer, dacă numim astfel de doamne frumoase și delicate în funcții-cheie din învățământ... se răsucesc în morminte d-alde Creangă, Spiru Haret, Sadoveanu, Domnu' Trandafir, Tudor Vianu sau Gheorghe Lazăr... Asta ca să nu zic că, de fapt, e REVOLTĂTOR!

 

Surse foto: observator.tv/Facebook.com.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

Anunt Facebook

ziare ziare.org