VIRAL PE NET!!! SENATOR PSD: „Pot să nu sar în sus de bucurie că e Simona Halep numărul 1 într-un sport în care se învârt mulți bani?!” A CÂRCOTI, CÂRCOTIRE, DIN PRIMA ROSTIRE...

„Pot să nu sar în sus de bucurie că e Simona Halep numărul 1 într-un sport în care se învârt mulți bani?! Prefer să mă gândesc la ce-o fi în sufletul Larisei Iordache, cotată cu cele mai mari șanse la titlul mondial, și care stă într-un pat de spital din Montreal, nu pe podium... 
Cât talent, câtă muncă și cât ghinion, draga de ea... 
Și cât de nerecunoscători suntem noi cu cel care nu câștigă... Probabil că acum ar fi fost cazul să arătăm că ne pasă...”

 

ACESTA (NU... ALTUL) este mesajul postat pe 7 decembrie, pe propriul cont de socializare o doamnă, SENATOR PSD de VASLUI, pe nume  Gabi Crețu.

Un mesaj. Câteva cuvinte, acolo, mai degrabă aruncate fără dreaptă judecată, ba chiar ai crede că s-a strecurat acolo ceva ură sau cine știe ce alte ciudate sentimente împotriva, sau... de invidie față de îngerul blond al tenisului românesc și mondial, SIMONA HALEP.

Sigur, mesajul postat în mediul online a fost imediat preluat de mass-media, iar comentariile pe pagina doamnei în cauză sunt numeroase și poate vă e lesne de înțeles că majoritatea ecourilor nu îi sunt favorabile.

Un mesaj, acolo... unul care DIN NEFERICIRE ne transmite așa: la noi, românii, „CÂRCOTAȘII” nu e doar titlul unei emisiuni tv, e o stare de fapt, o chestiune de... caracter, mai mult chiar decât un hobby. Și asta pentru că tare le place multora (mulți, Doamne, mulți...) să cârcotească, să semene invidie, să dea la o parte, să ignore și să scuipe marile valori...

Vorba „CUIVA”:

"Trăind în cercul vostru strâmt
Norocul vă petrece,
Ci eu în lumea mea mă simt
Nemuritor şi rece" .

Sigur, Doamne sfinte, nimeni nu zice că Larisa, una din FETELE NOASTRE DE AUR de la GIMNASTICĂ NU E O VALOARE. CUM SĂ NU?! Trece printr-o perioadă extrem de dificilă, trebuie ajutată, susținută și suntem siguri că va reveni spre a-și continua cariera strălucită. Dar situația Larisei nu are de ce, nu are cum să pună în umbră SUCCESUL URIAȘ, VALOAREA, EFORTUL SIMONEI HALEP. Doar nu e SIMONA HALEP vinovată de accidentul suferit de Larisa. Nicidecum. Și atunci?! De ce e nevoie să facem teoria cibritului?! De ce există... se ridică așa, o voce de... pretins polilician (doar cu un titlu sec de senator, de care n-am auzit nimic până acum) să arunce vorbe aiurea, dar care pot răni și care, cu siguranță, ne dau dovada minții luminate a respectivei doamne... cu onorant statut de senator... (?!?)

sursa foto: stirileprotv.ro

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org