UNII (MULȚI), în seara asta se roagă și plâng. Alții petrec! În frunte cu președintele PSD, că doar își serbează ziua (DAR FIX AZI, PETRECERE!!!)

 

(Reporter): Unii oameni plâng în seara asta, alţii petrec...
(Florin Iordache): Păi, asta este viaţa!

 

 

În seara asta, dar FIX în seara asta***, e mare petrecere mare! Mare de tot, că doar e ziua șefului... PSD.

E prea greu, prea... să comentez așa ceva. Spun doar că înseși ideea de a sărbătorii, în calitate de politician ceva personal fix în seara în care se comemorează un fapt care a îndolia o țară e mai mult decât deplasat, inoportun și... dizgrațios. E... jalnic.

Mai mult, priviți și citiți scurtul dialog dintre reporterul unei televiziuni și unul dintre invitați, nimeni altul decât FLORIN IORDACHE, care, după ce a recunoscut că azi n-a trecut să pună măcar o floare la COLECTIV (probabil nici n-avea nicio treabă cu așa ceva), a răspuns în dodii, dacă nu cumva cu un ton care îi dă arama pe față, cum zice românul...

Un episod. Ca multe altele... total nepotrivit, total aiurea, care, în conjunctura unei COMEMORĂRI (65 de suflete), dă prost. Dă post de tot.

 

 

"Vi se pare potrivită organizarea acestui eveniment în seara în care este comemorată tragedia de la Colectiv?", l-au întrebat reporterii.

"Sunt două lucruri diferite", a replicat ex-ministrul justiţiei.

Reporterii însă au insistat. "Unii oameni plâng în seara asta, alţii petrec", a spus unul dintre ei. "Păi, asta este viaţa!", a fost răspunsul lui Florin Iordache, înainte de a intra la petrecere”, au comentat reporteri de la observator.tv, ei înșiși indignați de reacția interlocutorului... prea grăbit să ajungă la PETRECERE..

 

 

sursa foto: observator.tv

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org