Ce oameni sensibili, domnule, ce romantici! Șeful PSD și premierul au venit la Sibiu pe-nserate. Poate treceau, cumva, neobservați?!?Mda, dar „SIBIUL nu e TELEORMAN”!

S-a făcut mare vâlvă aseară, dar și în orele ce au urmat (și... ecourile nu s-au stins, încă!) despre vizita... fulger și așa, pe neașteptate și PE-NNOPTATE, a președintelui PSD- Liviu Dragnea și a premierului Mihai Tudose. Bun, sigur, genul ăsta de vizite în teren, în mod logic, ar avea un impact pozitiv, pentru că sunt un prilej de a luat pulsul teritoriului, iar politicienii, oamenii momentului pot afla la cald problemele și opiniile celor mulți și ale autorităților locale și județene.

 

Bine, bine, dar ați sesizat că miercuri, cei doi au venit... pe-nserat?!! De ce n-au venit, să zicem, pe la orele prânzului, pe lumină, să aibă vreme să discute molcom, să viziteze ce-or fi vrut să viziteze, să se vadă la față... Mda, o să spuneți că s-a inventat curentul electric... Da, dar pare că Dragnea și Tudose au venit... tiptil, șoptit, parcă tocmai spre a nu fi observați, spre a nu atrage prea mult atenția... tocmai la... SIBIU. Nu cumva... erau ferm convinși că vor fi primiți... așa, de să le meargă la inimă, să nu știe cum să caute un colț, pe undeva, fix... NU la sediul PSD din centrul orașului, că era de așteptat să fie huiduiți și arătați cu degetul... (cum de altfel s-a și întâmplat!!!)?!? Nu cumva au venit fix la lăsarea întunericului, ca să încerce să se strecoare cât mai discret... DE CE?! De ce n-au venit pe la 11, când vorba ceea, instituțiile lucrează la foc continuu, e soare, frumos și pot să-și clătească ochii cu panorama Sibiului... A, poate sunt mai romantici... d-aia au preferat să vină pâș-pâș, la ceasurile serii...

*De fapt, miercuri, la Sibiu, au fost nu doar premierul Mihai Tudose și Liviu Dragnea, Preşedintele Partidului Social Democrat, ci și vicepremierul Marcel Ciolacu, şi Marian Neacşu, secretarul general al PSD. Cei patru au avut, cu această ocazie, o întâlnire ad-hoc cu primarii, viceprimarii şi preşedinţii de organizaţii locale ai PSD Sibiu.

 

Sursa foto: Aktual24

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org