S-O FACE LUMINĂ?! SEMNAL din partea localnicilor din VALEA AURIE. ȘI... NU NUMAI!

Se știe! Și vestea-i dusă-n țară și... până dincolo de hotar: iarna, SIBIUL (mai bine spus... centrul!) e ca un basm. Strălucitor, feeric, o adevărată sărbătoare... mulțumită modului în care se organizează faimosului Târg de Crăciun care atrage mii, zeci de mii de turiști din toată lumea.

 

Bun! Dar... uite că nu totul e ca un glob femecat și sunt în oraș și zone care parcă... n-au noroc. Și una dintre ele este cartierul Valea Aurie. Acolo, potrivit semnalelor din partea unor cititori care locuiesc în zonă, mai mereu e... beznă, mai cu seamă și acum când toți vorbim și mai ales așteptăm... Lumina Crăciunului. Altfel spus, se pare că sunt probleme în ceae ce privește iluminatul stradal. Se mai întâmplă și vreo pană de crent și totul devine... sinsitru. Mai mult, localnicii spun că... poate na-r fi sărăcit Primăria dacă undeva, în cartier (și asta ne-au senalat și ce din cartieru Țiglari), ar fi fost una-două decorațiuni de sărbători... Că și la ei vine Crăciunul și Anul Nou. Și ei, firește sunt plătitori de taxe și buni creștini...

 

Foto: Focus Events

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org