Ce s-a întâmplat, ce se întâmplă... ABOMINABIL. Cazul polițistului-agresor ar trebui să zdruncine toată societatea! SAU... MERGE ȘI AȘA?!?

La finele săptămânii trecute, capitala (abia... trezită după CRIMA oribilă de la finele anului trecut de la metrou, urmată, însă, de alte întâmplări similare...) a fost... zdruncinată (sau doar bâzâită) de o nouă faptă abominabilă: doi copii au fost agresați sexual în liftul unui bloc. Firește, victimele au rămas profund marcate și va lua mult timp până când micuții își vor reveni. La fel și familia acestora.

 

Luni, 8 ianuarie (la... 4 zile după nenorocire!), așa, ca de început de sătămână, am aflat că, de fapt, AGRESORUL e nici mai mult nici mai puțin... POLIȚIST. Toată lumea a rămas șocată, siderată... (nu numai la aflarea profesiei acestui individ periculos... evident, ci și din pricina timpului NEPERMIS DE LUNG care a trecut până la prindera lui, mai ales că.... POLIȚIȘTII erau în alertă!)

Poate că nici nu contează foarte mult funcția de la Brigada Rutieră a Capitalei, unde era angajat, ci... faptul că, teoretic (cel puțin) era... OMUL LEGII, era reprezentantul STATULUI, care, zice-se, ar trebui să fie model de urmat...

AIUREA.

Am aflat, tot ieri, la numai vreo două ore distanță că tot el este autorul unei alte fapte... în 2012, pentru care tot așa, a fost scandal și presa a vorbit atunci despre mizerabilul viol asupra unei fetițe de 7 ani, tot din București... Azi aflăm că tot el... ar putea fi autorul altor fapte... similare.

Ieri, stiripesurse.ro titra: Detalii TERIFIANTE despre poliţistul pedofil: A mai violat minori și o femeie. Articolul cu pricina aducea în prim-plan faptul că „Poliţistul pedofil, Eugen Stan, nu ar fi la prima abatere. Ies la iveală noi detalii terifiante din trecutul acestuia. Conform Digi24, poliţistul ar fi violat o minoră în 2012 şi ar fi agresat o alta în 2009. Cel mai probabil acuzațiile aduse polițistului de la Rutieră se vor extinde. Bărbatul în vârstă de 45 de ani este acuzat în primă fază de agresiuni sexuale asupra a doi minori în data de 5 ianuarie 2018. Este vorba însă de alte două cazuri șocante: polițiștii au intrat în posesia câtorva probe rezultate în urma unor analize și ar fi constatat că Eugen Stan este autorul unui viol asupra unei minore, produs în urmă cu șase ani. În plus, bărbatul este și autorul unor perversiuni sexuale împotriva unei minore în anul 2009. Anchetatorii au ajuns la aceste concluzii după ce au identificat ADN-ul polițistului în urmele de spermă colectate de pe vestimentația victimelor.”.

Vorbim, da, despre un polițist (fost jandarm), despre un om care, TEORETIC trebuia să apere și să respecte legea și să apre și să-și repecte semenii. Vorbim, da, despre capitala țării, vorbim despre timpul destul de lung care a trecut de la comiterea faptei până la prinderea individului, timp în care... lejer, mai putea comite și alte nenorociri. Ca și în cazul criminalei de la metrou. Vorbim, da, despre România anului 2018. o să spuneți: ei, se întâmplă și la alții...! DA, așa e. Dar... DE CE SĂ SE ÎNTÂMPLE ȘI LA NOI??? DE CE???

Sincer, citind și auzind zeci, sute de comentarii, opinii, discuții pe tema unui sondaj despre castrarea chimică sau despre pedeapsa închisorii pe viață, dar și văzând atitudnea multora îmi vine în minte un cuvânt: ABOMINABIL. A, și să nu uit: MI-E SCÂRBĂ. Și mi-e și groază, auzind tonul unora care se grăbesc să spună: Da, dar uite, și-a recunoscut fapte și regretă... PAROL. ASTA NU-L SCUZĂ ȘI NU-L SCUTEȘTE DE NIMIC!

Va fi interesant să urmărim... și să aflăm ce pedeapsă i se va da. Și când... și, sigur... să auzim... gura lumii.

Ceea ce se întâmplă acolo, în CAPITALĂ, ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme, ar trebui să dea de gândit de 1000 de ori mai mult și mai profund autorităților. De la Ministrul de interne până la... preot și cei care diriguiesc acele testări psihologice pentru polițiști..., de la mine, cetățean, car trebuie să-mi urmăresc cu grijă îmiită pruncul până la profesorul/consilierul pedagogic din școală/liceu care să aibă abilitatea să-i spună elevului: știi, tu nu ai înlinații să te faci polițist/doctor/avocat. Ia să vorbim noi cu familia, să ne consultăm, că ceva nu e în regulă...

 

 

sursa foto: Romania TV

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org