Marți, 13. Ora 13.00. Într-o societate în care sunt copii care omoară pe cin' le iese-n cale...

 

O zi de 13, marți. O zi neagră. Momentul când primești, tu, jurnalist, un comunicat oficial, așa pe la ora... 13.00, de la Parchet, despre investigarea unei... CRIME.

O crimă, iertată să-mi fie exprimarea, tâmpită. Sigur, oricum ar fi, o crimă e un act oribil, e despre MOARTE, despre INUMAN, dar să citești un comunicat din care înțelegi că suspectul numărul 1 este... un puști de 14 ani, totul capătă un accent și efecte greu de descris (Citiți detalii aici: http://www.sibiunews.net/articole/12-investigatie/18550-crima-oribila-in-satul-fantanele-suspectul-un-minor-de-numai-14-ani.html ). Cum adică??? Un copil, doar ce e un băiat care poate nici n-a absolvit încă 8 clase, să dea buzna în cas aunui bătrân, îi cere țăgări, se ceartă și găsește DE CUVIINȚĂ să-l omoare pe om, să-l lovească până bătrânul îi dă duhul... CE E ASTA??? CUM E ASTA??? Mai zilele trecute, un alt adolescent, de vreo 16 ani (ce diferență de vârstă!) dintr-o comună de prin Bacau, omora din bătaie, în plină stradă, ziua pe la 10-11, o femeie care se întorcea de la magazin.

Oameni buni, fraților, CE VREMURI TRĂIM??? Ce înseamnă toate astea? Cum niște copii așa, unul după altul de parcă... ar fi vorbiți între ei, omoară așa, pe cine le iese în cale? Copiii ăștia au familii? Or fi mers vreodată la grădiniță, la școală? Le-or fi spus bunicile povești? Cum cresc copiii ăștia și cară în ei atâta barbarie, atâta lipsă de suflet, de înțelegere, de.... omenesc?????

Ne dă sau nu de gândit așa ceva? Mărturisesc că pe mine mă trec fiorii!!! Pe voi?????

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org