Viorica Dăncilă, GAFĂ de proporții: „Euro douăzeci-douăzeci“!!!

IMPARDONABIL!!! Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, joi, 12 aprilie, la începutul şedinţei de Guvern, despre modernizarea stadionului Giuleşti în perspectiva CampionatuluI European de fotbal din 2020. citind textul de pe laptop, Viorica Dăncilă a pronunţat la modul cel mai serios „douăzeci-douăzeci“.

 

„Tot astăzi adoptăm în perspectiva Euro douăzeci douăzeci ( adică 2020 - n.r) şi hotărârea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-econimici pentru modernizarea şi consolidarea stadionului Giuleşti, realizat de Compania Naţională de Investiţii“, a fost rostirea care, postată pe pagina de facebook a Guvernului României, într-o înregistrare video, a stârni, firește, comentarii, indignare, furie.

Dacă ai activat ani de zile în Parlamentul European, dacă ai, zice-se o carieră politică, dacă măcar ai absolvit o facultate (a se presupune că ai susținut nște examene!) nu mai poți da vina pe... emoții, pe faptul că te pierzi într-un discurs, sau... că nu știi cum să citești un an.

Asta nu mai e neatenție sau nevinovatul efect al emotivității!!! Acest „douăzeci-douăzeci“ nu e de natură să stârnească râsul, ci plânsul și... da, furia! S-or răsuci în mormânt Titulescu, Iorga Kogălniceanu...

 

*Vezi aici înregistrarea: www.facebook.com/guv.ro/videos/1533810596740857/

 

foto: Guvernul României 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org