Fotbalul ca SPECTACOL. În rol principal, FC HERMANNSTADT!

Sigur, m-aș fi bucurat înmiit dacă echipa noastră, FC HERMANNSTADT, ar fi luat CUPA. De atfel, sincer vorbind, la ce parcurs a avut, la cum a jucat și duminică seară, la cât suflet au pus și jucătorii, dar și staff-ul tehnic în frunde cu neostenitul Alexandru Pelici, ai noștri MERITAU CUPA.

 

Și, totuși, mărturisesc că am un mare motiv de bucurie. O bucurie care mă reîntoarce cu fața, cu inima către SPORT, în adevăratul sens al cuvântului. Am fost martor, în sfârșit, după...nici nu mai știu cât timp, la un meci ca un spectacol. Decent, frumos, plin de emoție, de acea vibrație a dăruirii celor din teren, pentru sport, pentru victorie, în spiritul cel mai curat al SPORTIVULUI antrenat să facă sport, să ofere celorlalți lecția competiției, bătălia pentru un titlu, pentru podium, pentru că... așa-i în sport!

Am văzut, în sfârșit... un meci fain, fain de tot, cu galerii pe cât de entuziaste și creative, pe atât de... implicate și CIVILIZATE, fără fumigene, artificii improvizate, scandal sau înjurături, fără... scaune rupte sau sticle molotov, fără bichete aruncate sau bâte și... fani ieșiți din minți... Am văzut și m-am bucurat de sport, de sportul-rege, de atmosferă faină. Am văzut că... SE POATE și AȘA și-i fain! FAIN DE TOT! Și mai ales am văzut, am simțit, parcă, tot Sibiul, de toate vârstele, acolo, pe stadion. În tribune, în vestiar, pe teren. Un meci pe care cu siguranță nu am să-l uit! Un meci care m-a amintit cât de fain e să fii acolo, să trăiești povestea unei victorii sua a unei înfrângeri, oricum, CU FRUNTEA SUS, un meci care a demonstrat că fotbalul poate fi, are dreptul să fie sărbătoare!

Mulțumesc și FELICITĂRI ALOR NOȘTRI, FC HERMANNSTADT- fotbaliști, antrenori, galerie!!!

 

foto:  FC HERMANNSTADT

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org