DRAPELUL aruncat pe străzi, aiurea, după marele miting din București. Nu contează cu cine simpatizezi sau dacă ești membrul vreunui partid, asta e LIPSĂ DE RESPECT, DE EDUCAȚIE!

 

O imagine cât 1000 de cuvinte. Mizeria lăsată în urmă după... mitingul PSD de sâmbătă din capitala țării.

Am mai scris despre asta. Dar priviți aici: în această fotografie se văd foarte clar, arncate, în batjocură și totală lipsă de bun simț și respect stegulețe- TRICOLORUL ȚĂRII! Indiferent la ce eveniment ai fost, indiferent căte-ai grăbit su nu, că ții cu nu știu ce partid sau om politic, indiferent de unde ești și indiferent ce fel de om ești, NU ESTE PERMIS AȘA CEVA! Să arunci, practic, DRAPELUL ȚĂRII (chiar dacă e confecționat din nu știu ce pânză sau carton!), la batjocură, unde-ți vine, fără minim bun simț, fără respect față de cei care s-au jertfit cândva ca tu, omule (dacă ești om) să poți să ai acum dreptul să ieși la miting sau să ascuți în voie muzică, să te îmbraci cum vrei și să votezi după pofta inimii...

Imagunea asta, cu drapelul aruncat la gunoi, aiurea pe stradă, călcat în picioare și pângărit în halul ăsta vorbește de educația și modul cum percep unii lucrurile, de felul în care aleg să-și exprime dragostea de țară și neam.

RUȘINE!!!

 

 Foto: Gabriela Bumb

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org