Se întâmplă acum. Dar mâine, mâine cum va fi?!?

Liviu Dragnea, Președintele PSD și al Camerei Deputaților a primit azi o condamnare la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Politicianul este acuzat de instigare la abuz în serviciu într-un dosar privind angajări fictive la DGASPC Teleorman.

 

Totul se suprapune, poate, nefericit, tensiunilor din ultimele zile, generate inclusiv de modificările aduse la Codul de Procedură Penală, dar și de alte aspecte grave din planul politic.

Se vorbește acum, la televizor, despre CUTREMUR pe scena politică, despre NEDREPTATE, dar și despre prezența, încă, în stradă a mii de oameni.

Da, este tensiune, este... scandal, este... neîncredere, este, poate, voința multora de a căuta răspunsuri la întrebarea: noi, noi, ăștia mulți, când vom avea liniște? Dar politicieni corecți și demni? Va mai fi, oare, bine, vreodată în țara asta?!

Mulți, foarte mulți... protestează. Este dreptul fiecăruia, într-o țară liberă, democrată. Mulți, foarte mulți, așteaptă verdicte și opinii clare din partea politicienilor. Și, mult mai mult, așteaptă FAPTE. FAPTE BUNE. Nu din cele care să genereze dosare penale, suspiciuni, investigații, sau averi nemăsurate...

 

 

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org