Buturuga mică i-a tăiat calea Mamei Rusia...

 

Asta da, surpriză! Sau, poate că... Toată lumea vorbea mai în șoaptă, mai în glumă mai cu glas tare că... SIGUR, echipa Rusiei-țara care găzduiește Mondialul anul ăsta, va ajunge în finală, că așa vrea Putin sau nu știu cine.

Ei bine, n-a fost deloc așa. În SFERTURI, sâmbătă seară, drumul Rusiei către râvnita Cupă s-a oprit. S-a stins ca un opaiț. A suflat în el, cu putere, echipa Croației. A fost un meci pe cinste, un meci-lecție, un meci care a demonstrat încă o dată că, cinstit, cu râvnă, cu abnegație, cu talent, Buturuga Mică răstoarnă... Carul Mare. Rusia a plecat acasă, cum s-ar zice. Și nu din cauza brazilienilor, a francezilor, a argentinienilor! Nu. I-a venit de hac echipa Croației, o țară care potrivit recensământului din 2011 nu atingea 4.500.000 de locuitori!

S-au bătut croații, au jucat pe rupte, nu s-au pierdut cu firea și nu s-au intimidat. Au jucat FOTBAL. Cu priceperea lor, cu sufletul cu ambiție. Pur și simplu și-au jucat șansa. Frumos! Admirabil! Și au eliminat RUSIA!

Și așa, au dat o lecție fantastică. Nu doar rușilor, nu doar suporterilor, nu doar celor pasionați de fotbal ci tuturor. Și-au urmat visul, au fost consecvenți și... au reușit.

JOS PĂLĂRIA, CROAȚIA!

 

*P.S. D-asta-i bun, foarte bun, chiar, câte-un campionat din ăsta, Mondial, că mai dă și lecție!!!

 

Surse foto: Sport.ro, Digi24, Bilete-pariuri.ro, Fanatik.ro

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org