IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL: ‎ÎNVĂȚĂM CEVA DIN CE-A FOST VINERI SEARĂ? ȘI, LA URMA URMEI, CE A FOST?!?...

 

Mario Mocan: „Asta are omul care mă apăra pe mine, arsuri de gradul 3/4 cu fosfor (exact așa a zis medicul ) NU pot să cred , exact ca și la război”. 

 

 

Una din multe postări din mediul online care pun mărtuie că vineri seară, în București, din păcate, a fost HAOS. Un haos provocat prin violențe din toate părțile, prin lipsa capacității și a dorinței de a dialoga, de a acționa civilizat- atît din partea forțelor de ordine cât și a unora care, cu siguranță, au fost în stradă doar pentru a întreține tensiunile și pentru a discredita o inițiativă care ține apur și șimplu de principiile democrației și libertății de exprimare.

Din nefericire, lucrurile au degenerat, a limita unui sângeros... război civil.

Ceea ce s-a întâmplat aseară în capitală ar trebui să ne tragă tuturor palme, să ne trezim. Să nu mai acceptăm VIOLENȚA, începând de la acele dureroase și, adesea (prea adesea...) tragice întâmplări cu mame sau copii care ajung în spital sau în morânt după acte condamnabile în propria familie, până la ignorarea șansei unui dialog civilizat între factorii sociali, între actorii politici... Să nu mai acceptăm MANIPULAREA și nici asumarea unor roluri de către unii care habar n-au sau chiar NU VOR să aibă habar de soarta semenilor lor, de a țării, care nu știu ce presupune o DEMOCRAȚIE sau, pur și simplu, relațiile interumane.

E cumplit și trist ce s-a întâmplat, dar e musai să învățăm ceva din asta.

E trist și cumplit că mulți demisionează violent din calitatea de oameni, e trist și de neiertat că prea adesea totul o ia razna, cum se zice...

 

 

 

 

‎foto: Mario Mocan

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org