DOMNUL Pelici despre... DOMNUL Hagi...

 

Viitorul are un lot valoros, din care domnul Hagi poate alcătui o formulă de start. Sunt jucători talentați cu toții. Indiferent cine va intra în teren, va fi o misiune dificilă pentru noi. Viitorul e o echipă de posesie, o echipă care joacă fotbal frumos, plăcut ochiului”.(Alexandru Pelici)

 

Este una dintre declarațiile făcute în ultima conferință de presă de către antrenorul principal al FC Hermanstadt, DOMNUL Alexandru Pelici. Da. DOMNUL... care a vorbit despre DOMNUL Hagi. Nu i-a spus, cum se obișnuiește, așa, la grămadă, simplu și grăbit Hagi. I-a spus Domnul Hagi. Rar, sau... aproape niciodată... nu am auzit o astfel de exprimare elegantă cuviincoasă, potrivită, expresie a cumsecădeniei, cu atât mai REMARCABILĂ, în contextul în care fotbalul nostru adesea, cade pradă gesturilor greu de transpus în cuvinte și scandalurlor pe bani sau vorbe grele... Și mi-am promis că scriu. Și.. iată. Scriu pentru că mi se pare că uite, arar, prea arar ne dăm seama că în volbura vremurilor, normalul, bunul simț devin... anormale...

Da. Frumos, Om cu om s-adună. Chiar și în fotbal. Și mi se pare că acest gest al Domnului Alexandru Pelici merită dat de exemplu. Poate.. mâine vom putea face o lume mai bună.

 

 

 

foto: FC Hermannstadt, Radio Vacanta

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org