Poștașul nu mai sună de două ori!!! Vă imaginați un bătrân de 85 de ani, în baston, din fundul dealului, mergând cu microbuzul, 30 km, să-și scoată banii de pe card?!

Ministerul Finanțelor ar fi anunțat că, de la anul, toate pensiile vor f livrate exclusiv pe CARD!. Cică, să se facă economie, să se elimine... serviciile costisitoare din relația cu Poșta Română.

Bun. Dar se gândește cineva la un moș de 85-90 de ani, chiar din colțul vreunui oraș, care nu vede și merge în baston, care e singur și n-o să-nvețe-n veac să umble la un bancomat și care nu are pe nimeni apropiat, neavând, firește încredere în cineva care s-ar putea duce în locul său să scoată pensia de pe CARD? Dar la vreo bătrânică văduvă, care abia ajunge la gard să-i dea vecina o pâine?!? dar la bunii din satele izolate sus, în munte unde nici școlaă nu mai e și, adesea nici măcar curent electric?

Zic, adică, așa: Când iei așa, peste noapte, o măsură radicală,de care, ia, depinde, paote viața a mii sau milioane de oameni, în majoritate bolnavi, împovărați de greutăți, mai și... gândești și iei în calcul cazuri, situații, eventual pleci din biroul tapițat în piele și mergi într-un colț de țară sau de sat să vezi, să cunoști realitatea. Abia apoi iei decizii. În cunoștință de cauză.

 

 

 

Foto: Gardianul.Net

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org