STRIGĂTOR LA CER!!!!!

Deși a fost găsit vinovat pentru agresiunea asupra fetiței, tatăl care și-a agresat/terorizat sexual (timp de luni de zile) fiica de numai 5 ani, e lăsat liber (!), doar cu obligația de a munci 70 de zile în folosul comunității.

 

Pe 14 februarie 2017, la un an de la deschiderea cazului, judecătoarea Corina Trofin de la Judecătoria Brașov decide: vinovat de agresiune sexuală, 3 ani de închisoare cu suspendare! Plus interdicția exercitării drepturilor părintești pe o perioadă de 3 ani și 70 de zile de muncă în folosul comunității. (sursa: tolo.ro)

Asta s-a întâmplat într-un caz uluitor, în care victima, o fetiță- la data comiterii ororilor de numai 5 anișori a fost supusă unor fapte greu de înțeles, din partea propriului tată- acum...bine-merci, liber... cum zic bătrânii, liber ca pasărea cerului!

Când auzi asta îți vine să urli și să-ți smulgi părul din cap. Ba nu! Să-l smulgi celor ce nu înțeleg că o astfel de... „relație” între părinte și copil poate duce la traume majore, inimaginabile, cu efecte ce pot marca destinul copilului, ba chiar un astfel de caz, rezolvat în modul ăsta... pe cât de lejer, pe atât de sinistru, poate da curaj și inspirație și altora care își vor spune în gând: „lasă, bă, să violez, că uite, nu pățesc nimic!”

Ca om, ca mamă, ca jurnalist, consider că așa ceva este de-a dreptul STRIGĂTOR LA CER!

Sigur, ideal ar fi să avem intuiția (considerată, de altfel, ce amai înată formă de inteligență!) să facem educație și prevenție... să nu se mai ajungă la situații din acestea crunte, incalificabile, ordinare! Dar măcar... să corectăm din mers, să facem ceva să reducem PE CÂT POSIBIL acest flagel al incesului, al violenței și al tragediilor în care, copiii cad pradă părinților cu apucături horror, sau... invers!

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org