7-6(5), 6-4. Roger Federer- Marius Copil. Un meci de colecție...

Marius Copil a jucat duminică seară, cu Roger Federer, un uriaș al tenisului actual. O partidă în care a și dominat și aproape a dat senzația că poate juca... umăr la umăr cu marele sportiv elvețian.

 

Chiar dacă, până la urmă nu a fost el marele câștigător al  turneului ATP de la Basel,, Marius Copil a demonstrat că poate, că e făcut pentru tenis și că... are drum deschis către mari reușite!

A fost, cum spunea cineva, un meci cu cifră octanică mare. A fost, mai mult decât un meci, un spectacol și un pilej pentru noi toți, mulțumită lui Marius, să ne afișăm cu mândrie și cu speranță inimile în culorile tricolorului și ale celor mai frumoase emoții.

Provocare, pasiune, ritm, forță. Un meci jucat cu talent și cu suflet, fără temeri, cu... fruntea sus. În fața unuia dintre sportivii care scriu istoria tenisului mondial.

*Venit din calificări, Marius Copil a eliminat jucători de top precum Cilic sau Zverev, dar Roger Federer a reprezentat un nume prea mare pentru românul care va face un salt impresionant în clasamentul ATP..

Nu pot decât să îl îmbrățișez cu gândul pe Marius Copil și să îi spun că merită aplauze. Să nu-și piardă speranța! Are mari șanse și poate avea rezultate care să impresioneze lumea sportului și să urce Drapelul pe cea mai înaltă treaptă a podiumului!

Sursa foto: ProSport

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org