Dacă Titulescu sau Carol I l-ar vedea pe ăsta ce gest face, nu cumva... l-ar pălmui?!

RADU TUDOR, cunoscut jurnalist, analist militar: „Gesturi obscene de tipul celui făcut de Florin Iordache n-au ce căuta în politica civilizată. Nerecunoașterea gestului e și mai penibilă”.

 

Priviți oameni buni. Și nu vă minunați. Așa ceva se întâmplă în Parlamentul unei țări, acolo unde se presupune că sunt aleșii neamului. Apoi dacă acest personaj se crede printre ALEȘI, ori nu știe ce înseamnă asta, ori ia totul la batjocură. Indiferent că ești împoriva cuiva, ori a unei legi sau a unei acțiuni, un asemnea gest nu te califică drept politician. În niciun caz. E pur și simplu un gest de mahala. Și nu poate fi permis nimănui. Indeferent cui ține partea sau nu. Atunci să nu ne mai mirăm și să nu mai arătăm cu degetul nici pe parlamentarii care, uneori, se uită în timpul ședințelor la anumite... filme, ori pe site-uri de anunțuri cu vânzări obiecte d elux și nici pe românii supărați pe politica din țara asta, care aleg să afișeze mesaje obscene chiar și la numărul de înmatriculare al mașinii ori pe zidurile Parlamentului.

Concret, gestul lui Florin Iordache  (FOST MINISTRU AL JUSTIȚIEI!!!) din sala Parlamentului e încă o DOVADĂ PLINĂ, CLARĂ, asupra nivelului la care politica și prezentul nostru în general, a decăzut.

S-or răsuci în mormânt Iuliu Maniu sau Ion Rațiu de furie și scârbă!!!

 

 

sursa foto: Stoica Ionel

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org