Credincioşi cu poalele-n cap şi broboade cu ciucuri de mătase, dar şi cu CATEDRALĂ CÂT UN ORAŞ! Da' cu pruncuciderile “la zi”!

Descoperire macabră, marţi la Petroşani, judeţul Hunedoara. O femeie a găsit în drum, chiar lângă un bloc, trupul neînsufleţit al unui nou-născut. Bebeluşul era pus pe un morman de zăpadă, în apropierea unei ghene, învelit în nişte cârpe.

 

Realitatea CRUDĂ. În urmă cu vreo două luni, într-un alt oraş, o fetiţă care se juca în parc, a descoperit lângă o bancă, tot aşa, un bebeluş mort, acoperit cu ceva cartoane şi cârpe.

Facem noi caz din taote unghiurile posibile de CATEDRALA NEAMULUI, se-nghesuie primările şi CREDINCIOŞII să dea bani cu nemiluita să se construiască mai repede şi mai mare şi mai aurită, unii în nişte primării, îşi fac salarii cu multe zerouri, ne-agităm cu tot soiul amar de scandaluri politice, alţii dau buzna să fie cât mai în faţă la pelerinaje şi sărbători acre să-i arate cât de preacucernici sunt şi... fix uităm că, dincolo de toate, unii îşi aruncă uite-aşa, aiurea, pruncii abia născuţi, în gura morţii. Sau pur şi simplu, îi lasă în voia Domnului, părăsindu-i care pe unde-i apucă. Da, dar facem noi caz că suntem ăi mai credincioşi şi mai cu moţ dintre toţi?! Facem... că aşa ne place! Ne miăm când auzim de tragedii dintr-ăstea şi apoi trecem mai departe, că doar... na, viaţa merge înainte, nu?!?

SĂ NE FIE RUŞINE!

Sursa foto: observator.tv

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org