CAZUL ANULUI: Italianul cu 8 clase, MEDIC DE... ELITĂ în ROMÂNIA

 

După părerea mea, în plină tensiune generată de evoluţia alarmantă a gripei, care, iată, UCIDE la „FOC AUTOMAT”, CAZUL ANULUI, până acum, cel puţin, este cel al italianului impostor care s-a dat- cu SUCCES ULUITOR- drept MEDIC şi... a mai şi efectuat diverse intervenţii chirurgicale.

Fără ca banuielile şi semnele de întrebare chiar din partea unor asistente medicale sau a unor pacienţi să fie luate în serios, în vreme ce farsa mergea mai departe, mai ceva ca la un carnaval cu măşti schimonosite tocmai de caracterul uman.

Este absolut aberant. Este absolut condamnabil. Şi, atenţie, nu doar a adresa absolventului- târş-grăpiş- a 8 clase, ci şi la adresa autorităţilor care i-au dat parafă şi au aceeptat ca italianul să lucreze în diverse clinici. Da, se pare că cineva a acceptat „cu ochii închişi totul şi, culmea, şi acum, după declanşarea acestui mega-scandal, există declaraţii contradictorii în privinţa acelei DIPLOME ... ciudate, cel puţin, care ar fi eliberată de o Facultate din Kosovo, dar pe care ar fi trecut numele... Cehiei...

Vorba unui medic: „trebuie luate acum, la bani mărunţi multe dosare, dacă nu cumva chiar toate, mai ales a unora din aceştia veniţi care de unde sau care au ceva ce ar putea stârni suspiciuni. N-ar fi exclus să mai fie astfel de cazuri!”, spunea doctorul cu pricin aîntr-o intervenţie televizată.

Cum însă, în momentul de faţă, România surclasează AMERICA în ceea ce priveşte atributul de „ţară a tuturor posibilităţilor”, chiar nu ne mai miră nimic!

Dar mirarea-i una, măsurile... altceva!!!

Că degeaba ne mirăm şi ne facem cruce, degeaba facem anchete în presă, „croşetând cuvinte” şi dând cu presupusul asupra posibilei pedepse pentru acest individ, dacă nu se şi întâmplă ceva concret în ceea ce îl priveşte şi, repet, la modul general. În... profunzime!

Trebuie să recunoaştem: uite, un caz din ăsta redeschide CUTIA PANDOREI. În sistemul medical şi nu numai. Dar, să fim serioşi, în sistemul medical e gravissim, pentru că e vorba de VIAŢĂ şi de MOARTE!

După cazul ăsta, Onor. Ministerul Sănătăţii ar trebui să se zguduie din temelii!

 

 

Sursa foto: digi24.ro

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org