EMIL BOC, Șef de Galerie la FED CUP! Faină lecție din partea primarului Clujului!

JOS PĂLĂRIA, DOMNULE BOC!

Nu știu cât, ce și cum cu politica, dar extraordinarul gestde a vă manifesta atât de frumos și sincer apartenența la acest neam care, iată, ne dă semne că avem, încă, EROI în sport (or în orice alt domeniu!), ce trebuie iubiți și respectați, mă face să înțeleg, încă o dată dacă mai era nevoie, că OMENESCUL, că vibrația sentimentului RESPECT nu ține de culoarea politică sau de funcție. Nu ține nici de granițele vreunei campanii electorale. Ține de educație, de bun simț, de trăire...

 

Felul în care dumneavoastră,domnule primar Emil Boc, v-ați manifestat la meciurile fetelor noastre la FED CUP (n.r. Sportivele noastre au reușit o VICTORIE URIAȘĂ în fața cehoaicelor și s-au calificat în semifinalele FED CUP!), vă pune în lumină, pur și simplu. V-am văzut acolo, trup și suflet cu echipa, cu fanii, cu... țara! V-am văzut cu toba aceea în care băteați cu... inima, deloc scrobit sau cocoțat în fotoliul de primar al Clujului. V-am văzut și v-am simțit român. PUR ȘI SIMPLU! Dând o lecție! Și unde pui că no, așa, ardelenește, le-ați purtat noroc fetelor noastre, și totul s-o făcut așa mare și faină sărbătoare!
Și-apoi cum așa frumusețe de-ntâmplare merită tăte cele nu am decât să vă felicit și să spun clar că lecția asta ar trebui s-o vadă și s-o înțeleagă mulți!

 

FELICITĂRI FETELOR NOASTRE, care fac din rachete zbor și dans și aprigă armă în lumea atât de cuceritoare a tenisului mare!

 

 

Surse foto: Cristian Roman/ Eurosport

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org