La aproape 3 ani de când și înecat fiicele gemene într-un lighean, un TATĂ a fost trimis în judecată! Și... mai are o oroare la activ!

Din ROMÂNIA URÂTĂ: Un... TATĂ din Galaţi şi-a înecat în lighean gemenele abia născute, apoi şi-a privit soţia lăuză cum moare ! AȘA CEVA...

 

Când auzi așa știre, așa grozăvie, parcă îți vine așa, să iei toporul... să faci dreptate...

Luni, 18 februarie 2019, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi l-a trimis în judecată pe Constantin Aurelian Ghidionescu pentru OMOR CALIFICAT dar şi pentru trei infracţiuni de influenţare a declaraţiilor. În cursul anului 2016, bărbatul şi-a înecat fiicele gemene într-un lighean cu apă, apoi şi-a privit cu sânge rece soţia lăuză în vreme ce aceasta își dădea ultima suflare.

Acuma sincer, omenește, cum vreți s-o luați, ĂSTA MAI MERITĂ SĂ VADĂ LUMINA ZILEI???

Așa cum a reieșit din investigații, mama gemenelor putea fi salvată dacă primea ajutor medical de urgență.

La crimă ar fi asistat alţi trei copii ai familiei, care le-au povestit anchetatorilor că tatăl lor le-a ucis surorile gemene într-un lighean cu apă şi ar fi asistat indiferent la agonia mamei, care a sângerat până la moarte, potrivit observator.tv.

Expertiza medico-legală a stabilit ulterior că Mihaela Ghidionescu a murit pierzând 80% din sângele din corp. Medicii au concluzionat că femeia putea fi salvată dacă aceasta ar fi primit ajutor medical chiar şi la două ore de la naştere.

De asemenea, medicii legişti au concluzionat că fetiţele gemene, Aneta şi Margareta Ghidionescu, erau "viabile şi vii".

Interesant de aflat CÂȚI ANI DE ÎNCHISOARE VA PRIMI ACEST... om.

Sursa foto: observator.tv

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org