O bătrânică, într-un colț de țară, se chinuie să apuce ziua de mâine cu o pensie de 27 de lei!!!

"Mie indiferent că voi avea 10 like-uri și 5 distirbuiri. Acești oamenii ne-au crescut, ne-au lăsat o țară bogată și frumoasă ne-u iubit și ar fi murit pentru țara asta, iar noi și spun noi pentru că noi am lăsat la conducere pe toți parveniții, pe toți hoții. Spun TOȚI pentru că nu au făcut, nu am făcut nimic pentru noi, poporul. S-a stat în casă și doar 15 % am ieșit în stradă în frig și ploaie cu copiii după noi. O SĂ REGRETĂM AMARNIC ACEST VIITOR pe care ni l-am dorit și am visat atât de frumos la el distrugându-ne noi între noi (...) Ne mor copiii și bătrânii prin spitale, când ei ar trebui să fie pe primul loc, mâncăm tot ce e mai cangerigen, nesănătos, provocând cancer și alte boli. Scriu tare : ACEASTĂ ȚARĂ E PIERDUTĂ, dragi prieteni, și vândută atât sentimental cât și fizic. Oricine va veni la conducerea acestei țări nu va mai putea salva, face nimic pentru copiii noștri și noii; va fi de rău... și pentru noi. VA FI O ROMÂNIE DOAR CU ISTORIE: a fost odată ca niciodată o țară..."

 

Câte ceva din ce a scris dL Viorel Stoica, cel care a și postat această imagine.

Se poate vedea lesne, pe cuponul de pensie scrie clar luna FEBRUARIE (02) 2019. Așadar, este pensia curentă, de-acum. Nu e... făcătură! E REALITATEA! E tristețea unui om care, orice-ar fi, merită să trăiască, să se hrănească, să se bucure că mâine va auzi din nou cocoșul de pe gardul vecinului vestind zorile...Cu așa pensie, nici de colivă n-ar avea parte...

(Și... cu siguranță nu e uncaz izolat!)

 O pensie de 27 de lei este dincolo de orice calcul, este o MIZERIE, este marca INDIFERENȚEI ȘI NEPUTINȚEI unui ÎNTREG SISTEM.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org