Din nou, oaspeți de rang înalt din Germania, la Primăria Sbiu. Pe cine a primit de data asta Astrid Fodor?

Președintele Parlamentului landului Hessa din Germania, domnul Norbert Kartmann a fost primit joi, 9 martie la sediul Primăriei Sibiu de către primarul Astrid Fodor. Înaltul oaspete a fost însoțit de domnul Manfred Pentz, Secretarul general al Uniunii Creștin Democrate din Parlamentul acestui land și Dr. Martin Sieg, directorul biroului Fundaţiei Konrad Adenauer în România şi Republica Moldova.

"Domnul Kartmann este deja un prieten vechi al Sibiului, dar descoperă de fiecare dată schimbările care apar în oraș și este foarte interesat de dezvoltarea Sibiului în virtutea relațiilor foarte bune dintre landul Hessa și Sibiu. Conversația cu domnii Pentz și Sieg s-a axat mai ales pe prezentarea locației economice Sibiu și am descris pe scurt dezvoltarea orașului din acest punct de vedere, subliniind că suntem deschiși la o colaboare transparentă și corectă cu investitorii interesați. Am discutat și despre politică, referindu-ne la schimbările care au survenit în ultimul an în politica la nivel național, cât și în Sibiu, în urma alegerilor locale.", a declarat la finalul evenimentului, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Comentarii   

DCM
0 # Hessa?DCM 10-03-2017 21:54
Probabil landul Hessen!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org