O MÂNĂ DE AJUTOR: Vă expiră acordul de funcționare? Primăria Sibiu vă amintește înainte

 

Primăria Sibiu vine în sprijinul firmelor sibiene și, în loc să se limiteze la prevederile legale de a aplica amenzi pentru desfășurarea activității fără acord de funcționare, dorește să ofere un serviciu util operatorilor economici: înainte cu 40 de zile de expirarea acordului de funcționare le va aminti acestora că trebuie să solicite prelungirea valabilității.

Astfel, reprezentanții firmelor în cauză vor fi informați prin intermediul unui e-mail despre aceasta și vor fi invitați la sediul Primăriei, la Centrul de Informații pentru Cetățeni, pentru a depune documentele necesare.

 

Pentru a pune la punct acest serviciu pe care instituția îl va gestiona cu personalul propriu, Primăria își actualizează baza de date de contact.

ATENȚIE: Firmele sau persoanele fizice autorizate care doresc să beneficieze de acest serviciu sunt rugate să transmită pe acorduri@sibiu.ro o adresă de email pe care doresc să primească atenționarea. Vă rugăm să ne transmiteți această informație până în 31 mai 2017.

 

***În 2016 a expirat valabilitatea a 1.925 de acorduri de funcționare. Doar 1.438 au fost prelungite, iar dintre acestea 305 cu întârziere, după data expirării. 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org