Ministrul Gabriel Petrea, în vizită la Sibiu

Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, va participa, miercuri, 9 august 2017, de la ora 10,00, la ședința ordinară a Comisiei de Dialog Social Sibiu. Anunțul a fost făcut azi de reprezentanții Prefecturii Sibiu.

 

Demn de precizat, alături de ministru va fi prezent, la Sibiu, secretarul de stat Adrian Marius Rândunică, de la Ministerul Muncii și Justiției Sociale.
Ședința va avea loc în sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu și va avea următoarea ordine de zi:
1. Prezentarea minutei ședinței Comisiei de Dialog Social Sibiu din data de 26 mai 2017.
2. Proiectul de Hotărâre de Guvern privind modificarea H.G. nr. 1260/2011 privind sectoarele de activitate stabilite conform Legii dialogului social nr. 62/2011, inițiat de Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social.
3. Diverse.
După ședința Comisiei de Dialog Social Sibiu, ministrul Gabriel Petrea și secretarul de stat Adrian Rândunică vor vizita, împreună cu subprefectul județului, Olimpia Prislopean, fabrica de amortizoare Thyssenkrupp Bilstein Sibiu.
La orele 15.00, ministrul Consultării Publice și Dialogului Social va reveni la Instituția Prefectului, pentru a se întâlni cu mai mulți reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale din județul Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org