Sibieni, vă încălziți locuința cu lemne? Sezonul rece e aproape!!! Transmiteți Primăriei Sibiu necesarul de lemn pe care îl estimați pentru iarna 2017-2018

Legislația care privește gestionarea masei lemnoase s-a modificat prin Legea 175/2017 pentru modificarea și completarea Legii 46/2008 – Codul Silvic precum și pentru modificarea articolului 5 alineatul 2 din Legea nr. 192/2010. Prin noile prevederi legislative, se dorește și o eficientizare a utilizării masei lemnoase și evitarea risipei de lemn.

 

 

În acest sens, Primăria Sibiu are obligația să transmită către Direcția Silvică Sibiu până în data de 16 august o situație cu cantitățile estimate de lemn necesare sibienilor care utilizează acest tip de încălzire a locuinței în sezonul rece 2017-2018.

Potrivit reprezentanților administrației locale, realizarea acestei statistici este importantă pentru consumatori deoarece în funcție de această situație Direcția Silvică Sibiu va aproviziona cantitățile necesare ce pot fi cumpărate ulterior de populație.

Pentru estimarea necesarului, cetățenii cu domiciliul în municipiul Sibiu care utilizează lemnul pentru încălzirea locuințelor sunt rugați să transmită Primăriei Sibiu o adresă prin care să specifice de câți metri cubi de lemn ar avea nevoie în sezonul rece 2017-2018.

 

IMPORTANT: Adresa trebuie depusă până în data de 16 august la sediul Primăriei Sibiu de pe strada Samuel Brukenthal, nr. 2, la Centrul de Informații pentru Cetățeni (Intrarea C), în atenția Serviciului Patrimoniu.

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org