VESTE BUNĂ: Începe modernizarea flotei de autobuze a societății de transport public din Sibiu prin noi achiziții

Tursib anunță că va cumpăra autobuze dintr-un împrumut bancar în valoare de 12 milioane de Euro, adică aproximativ 55 milioane lei, cu o perioadă de rambursare de 10 ani.

 

"Din acest credit, Tursib va achiziționa în jur de 50 de autobuze cu normă Euro 6, cu dotări moderne. Pe lângă acestea, Primăria va achiziționa alte 10 autobuze Euro 6 din bugetul local și va aplica pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile pentru achiziția a minim 30 de autobuze ecologice. Prin urmare, parcul auto Tursib se va înnoi aproape complet și în acest mod vom face mai atractiv transportul public pentru sibieni.", precizează Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Demn de știut, în prezent, Tursib deține în parcul auto 107 autobuze, cu o vechime medie de 15 ani.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Comentarii   

Robu Melania
0 # TransportRobu Melania 01-09-2017 17:40
Cind se va rezolva si transportul locatarilor din zona Doamna Stanca spre si dela Sibiu? Stiu,noi suntem locatarii com.Selimbar,da r copii nostri invata in Sibiu.Cum se poate rezolva aceasta problema? VA MULTUMESC pentru atentia acordata.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org