Acțiune de amploare în zona Pieței Cibin pentru eficientizarea utilizării locurilor de parcare

Piața agro-alimentară Cibin este cea mai căutată de către sibieni și, de aceea, și aici e mai mereu... bătaie pe locurile de parcare. Din acest motiv, începând din 2014 în aceste spații se poate parca maxim 2 ore, timp suficient ca cetățenii să cumpere cele necesare din piață. În acest fel se asigură eliberarea mai rapidă a locurilor pentru a putea fi puse la dispoziția altor cetățeni.

 

În contextul aglomerației din zonă... în ritm continuu, Serviciul de Administrare a Domeniului Public a efectuat în perioada 27-30 septembrie o acțiune de verificare. În această conjunctură, 149 de sancțiuni au fost aplicate în cele patru zile, valoarea amenzilor variind între 100 și 350 de lei.

Potrivit autorităților, dintre acestea, 91 de amenzi au fost aplicate celor care au parcat fără tichet de parcare și deci nu au plătit serviciul. Alți 35 de șoferi au fost sancționați pentru că nu au respectat limita maximă de parcare de 2 ore. Un număr de 25 de autovehicule de aprovizionare au fost parcate neregulamentar în locurile de parcare din jurul pieței, în loc să parcheze în spațiul special amenajat pe strada Malului. Și acești conducători auto au fost sancționați.

ATENȚIE! Acest tip de acțiuni se vor repeta pentru a descuraja parcarea neregulamentară și pentru a degaja zona.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org