START MODERNIZARE spații publice din zona Gării Sibiu. Totul costă 3,2 milioane de lei

În sfârșit! Primăria Sibiu inițiază un proiect prin care străzile, aleile și parcările din zona Gării vor fi modernizate. În acest sens, autoritățile au demarat o procedură de achiziție în sistemul electronic de achiziții publice.

 

În paralel cu asfaltarea străzilor de pământ, continuăm modernizarea cartierelor de blocuri. Vom porni mai multe proceduri de achiziție pentru modernizări în cartiere în acest sfârșit de an pentru ca în primăvară să putem intra deja cu lucrările. (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Potrivit anunțului făcut de administrația locală, ZONA care face obiectul acestui proiect a fost delimitată în două perimetre:

  • Perimetrul delimitat de str. Uzinei - str. Constituției - strada General Magheru

  • Perimetrul delimitat de str. Constituției - str. Abatorului - Aleea Țesătorilor - str. 9 Mai

LUCRĂRILE prevăzute a fi executate în baza contractului includ: modernizarea carosabilului aleilor și străzilor din zonă, reamenajarea trotuarelor, optimizarea spațiilor de parcare, precum și îmbunătățirea iluminatului public.

Contractul licitat prevede realizarea proiectelor tehnice și execuția efectivă a lucrărilor. Termenul de realizare a documentațiilor tehnice este de 50 de zile de la semnarea contractului, iar lucrările vor trebui finalizate în termen de 5 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor care se va transmite constructorului în primăvara anului viitor.

Valoarea estimată a proiectului este de 3,2 milioane de lei.

 

 

Foto: Sibiu turism

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org