CRĂCIUNUL, MAI APROAPE LA SIBIU: Începe montarea instalațiilor de iluminat festiv pentru sărbătorile de iarnă

De săptămâna viitoare începe montarea în oraș a iluminatului de sărbători!!! Intrăm, încet-încet, în poveste...

 

Primăria Sibiu anunță că a semnat contractul pentru verificarea, repararea, instalarea, demontarea și depozitarea elementelor care alcătuiesc iluminatului festiv care va împodobi Sibiul în sezonul sărbătorilor de iarnă 2017-2018.

Conform unui program stabilit deja, montările vor începe cu Piața Mare și apoi în restul centrului istoric, astfel încât iluminatul să fie funcțional până în 17 noiembrie, data când feericul Târg de Crăciun își va deschide porțile. Ornamentele luminoase se vor monta în restul orașului până în 5 decembrie, înainte de Sf. Nicolae.

Potrivit informațiilor de la Primărie, valoarea contractului încheiat cu firma SC Electro Con SRL pentru prestarea acestor servicii este de 154.700 de lei. În perioada de funcționare a iluminatului festiv, firma va asigura și asistență tehnică și va interveni pentru remedierea unor eventuale defecțiuni.

Pentru a îmbogăți iluminatul festiv existent, Primăria achiziționează și o serie de figurine și șiruri luminoase. Acestea vor fi utilizate pentru ornamentarea sensurilor giratorii din intersecțiile importante ale orașului. Contractul de achiziție va fi semnat cu fima MK Illumination în această săptămână, termenul de livrare a produselor fiind de 15 zile. Valoarea produselor este de 73.537,24 lei.

 

Foto: Louis Guermond

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org