STAREA DRUMURILOR JUDEȚENE: DESZĂPEZIREA E ÎN TOI! NU SUNT DRUMURI BLOCATE!

 

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu informează că în cursul nopții trecute s-a acționat cu toate utilajele (62) cu lame și material antiderapant pe cele 8 zone care acoperă raza județului Sibiu.

 

Astfel, s-a acționat pentru deszăpezire: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbraveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd), zona 8 (Loamneș – Păuca).

În aceste momente se acționează pe toate drumurile judetțene (utilaje cu lame și material antiderapant).

Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al SC DRUMURI ȘI PODURI SA, Monica Iliescu, NUsunt drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu.

Având în vedere că, în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă (carosabil acoperit cu zăpada), autoritățile roagă participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție.

***IMPORTANT: Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro - butonul “starea drumurilor din Județul Sibiu”).

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org