FAIN AȘA! Încă 10 străzi modernizate în 2017

În cursul lunii octombrie, Primăria Sibiu a finalizat lucrările de modernizare pe alte 10 străzi din cartiere. Practic, s-a ajuns la un total de 44 de străzi modernizate în acest an.

 

Astfel, străzile Petru Maior, Ecaterina Teodoroiu, Lăptăriei, Faianței, Fagului, Lebedei, Arcului, Libertății, Nicolae Milescu Spătarul și pe Aleea Frații Buzești au fost redeschise în octombrie, după modernizare.

 

Potrivit spuselor celor din administrația locală, lucrările au inclus, în funcție de caz, reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, amenajarea tubulaturii în care vor fi coborâte cablurile suspendate, modernizarea carosabilului, a trotuarelor și a iluminatului public. Acolo unde lățimea străzii a permis au fost amenajate și locuri de parcare.

 

Alte 15 străzi se află în prezent în lucru; este vorba de cartierele Trei Stejari, Gușterița, Lazaret, Turnișor și Tilișca. Constructoriia anunță că vor continua lucrările până în 15 decembrie, firește, în funcție de condițiile meteo, iar înainte de a sista lucrările, aceștia vor asigura condiții pentru desfășurarea circulației pietonale pe parcursul iernii.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org