WOW!!! Construcția centrului comercial Festival Centrum din Sibiu, în linie dreaptă! Sibienii vor avea un cinematograf cu nouă săli care vor oferi proiecții 3D, 4D și o sală de realitate virtuală

PAȘI ASORTAȚI MILENIULUI III: Proiectul de construcție a centrului comercial Festival Centrum, care va fi amenajat lângă Podul Gării, intră în linie dreaptă, anunță administrația locală sibiană.

 

Reprezentanții investitorului New Europe Property Investments (NEPI) au efectuat o nouă vizită la Sibiu și au fost primiți de primarul Astrid Fodor pentru o discuție pe tema ultimelor detalii cu privire la construcție, sistematizarea traficului și a parcărilor în zonă. Din partea NEPI au fost prezenți la întâlnire directorul general Alex Morar și directorul de dezvoltare Andrei Radu. Din partea Primavera Development a fost prezent la discuții directorul general Emil Tănăsoiu și consultantul Despina Miron. Camera de Comerț și Industrie Sibiu a fost reprezentantă la întâlnire prin directorul general Eugen Iordănescu.

“Investitorul a anunțat că lucrările de construcție vor începe în primăvara acestui an și estimează că se vor încheia la sfârșitul lui 2019. Apreciez deschiderea cu care atât investitorul cât și dezvoltatorul au comunicat cu administrația orașului în acest proiect de mare anvergură ce va aduce fonduri importante la bugetul local prin taxe și impozite”, a decarat, la finalul discuțiilor, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Demn de precizat, acest centru comercial va reprezenta o investiție privată de peste 70 de milioane de Euro, urmând să fie amenajate magazine pe o suprafață de 45.000 de metri pătrați. Construcția va fi ridicată pe o zonă privată virană, neutilizată de mulți ani, poziționată foarte bine datorită apropierii de centrul orașului.

Proiectul mall-ului din Sibiu se bucură de apreciere și interes, aspect confirmat de faptul că dezvoltatorii proiectului au reușit deja să atragă deja nume importante din retail care vor deschide magazine aici. Dintre aceștia amintim: Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Berska, H&M, New Yorker, Kaufland și alții. Cinegold va deschide în incinta mall-ului un cinematograf cu nouă săli care vor oferi proiecții 3D, 4D și o sală de realitate virtuală.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org