AFLAȚI ACUM: Calendarul propus de Consiliul Județean Sibiu pentru Agendele: Sportivă, De Tineret, Culturală și a Comunității

Începând din 20 februarie, Consiliul Județean Sibiu primește proiecte pentru Agendele Sportivă și pentru Tineret. Toți cei interesați să obțină o cofinanțare pentru evenimente sportive sau pentru cele destinate tinerilor mai pot depune proiecte până luni, 12 martie, inclusiv, la Centrul de Informare pentru Cetățeni, aflat la parterul instituției.

 

Așa cum anunță autoritățile județene, suma aprobată pentru susținerea proiectelor sportive este de 500.000 lei, în timp ce pentru pentru proiectele de tineret s-au alocat 250.000 lei.

În perioada 13-15 martie, comisia desemnată prin dispoziția președintei Consiliului Județean Sibiu, va evalua proiectele depuse, iar în 16 martie vor fi afișate rezultatele, pe site-ul instituției. Dacă vor exista contestații, acestea pot fi depuse între 19-21 martie, urmând ca între 22-23 martie să fie soluționate. În data de 23 martie, va fi afișat pe site-ul Consiliului Județean Sibiu proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului acțiunilor din domeniul sportului pe anul 2018 și a Programului acțiunilor din domeniul tineretului în județul Sibiu în anul 2018. În cadrul ședinței ordinare de Consiliu Județean din data de 29 martie, proiectele de hotărâre vor fi supuse aprobării de către consilierii județeni.

Pentru Agenda Comunității și pentru cea Culturală, perioada de depunere a proiectelor care pot obține cofinanțare de la Consiliul Județean Sibiu este până în data de 2 aprilie, inclusiv. Anul acesta, pentru Agenda Comunității au fost aprobați 500.000 lei, iar pentru Agenda Culturală 250.000 lei.

Între 3 și 11 aprilie va avea loc evaluarea proiectelor de către comisia desemnată prin dispoziția președintei Consiliului Județean Sibiu, iar în 12 aprilie se vor afișa pe site-ul instituției rezultatele evaluării proiectelor. Eventualele contestații se pot depune între 13 și 17 aprilie, urmând ca în 18 aprilie să aibă loc soluționarea acestora. În data de 20 aprilie, pe site-ul Consiliului Județean Sibiu se va afișa proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului acțiunilor pentru dezvoltarea comunității locale în județul Sibiu în anul 2018 şi a Programului acţiunilor din domeniul culturii în judeţul Sibiu în anul 2018.

Demn de precizat, Agenda Culturală și Agenda Comunității vor fi supuse aprobării prin votul consilierilor județeni în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Sibiu din 26 aprilie.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org