ATENȚIE, ȘOFERI! Închideri de trafic pentru reparații ale carosabilului pe străzi din municipiul Sibiu

Primăria Sibiu urmează să repare carosabilul în sensul giratoriu de la intersecția străzii Morilor cu strada Turismului și șoseaua Alba Iulia.

 

În zilele de 29 și 30 martie constructorul va înlocui bordurile, fără a fi nevoie de întreruperea traficului.

Sâmbătă, 31 martie, începând cu orele 15.00, se va turna un nou strat de asfalt pe carosabil, în acest caz fiind necesară închiderea circulației și devierea acesteia pe străzile adiancente după cum urmează:

  • Strada Morilor se va închide din dreptul parcării de la Rompetrol; prin excepție, în perioada lucrărilor, șoferii pot utiliza această parcare pentru a ajunge pe strada Malului
  • Strada Turismului se va închide circulației în zona giratoriului
  • Traficul de pe Șoseaua Alba Iulia va fi deviat pe strada Ștrandului și pe strada Transilvaniei
  • Circulația se va închide și pe strada Andrei Șaguna, în dreptul străzii Bastionului, traficul urmând să fie deviat spre strada Dealului sau spre strada Ioan Lupaș, în funcție de direcția de deplasare.

 

ATENȚIE: Sâmbătă, 31 martie, între orele 10 și 14, traficul va fi închis și pe strada Viitorului, pe tronsonul dintre strada Târgu Fânului și strada Moara de Scoarță. În acest interval orar constructorul va turna un nou strat asfaltic. Șoferii care se deplasează spre cartierele Reșița, Gușterița sau Lazaret sunt rugați să aleagă rute alternative: Podul Gării sau centura ocolitoare, cu ieșire pe strada Henri Coandă.

 

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org