ANUNȚ DE LA PRIMĂRIE: Procedură de achiziție pentru reparații capitale în Broscărie - zona str. Ștefan cel Mare nr. 147. se vor amenaja aproximativ 100 de locuri de parcare

Luni, 2 aprilie, Primăria Sibiu a inițiat o procedură de achiziție pentru realizarea reparațiilor capitale în zona Broscărie - strada Ștefan cel Mare nr. 147.

 

Așa cum anunță administrația locală, proiectul prevede reparații capitale ale carosabilului și trotuarelor, amenajarea a aproximativ 100 de locuri de parcare, reabilitarea rețelei de canalizare pluvială și amenajarea tubulaturii subterane pentru coborârea cablurilor suspendate.

Autoritățile precizează că înaceastă zonă iluminatul public a fost deja modernizat, fiind instalați stâlpi noi cu corpuri de iluminat cu LED. Sistemul de iluminat a fost pus în funcțiune în luna ianuarie a acestui an.

 

Ofertanții sunt așteptați până în data de 17 aprilie să depună oferte pentru realizarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor propriu-zise, valoarea estimată a investiției ridicându-se la 2 milioane lei.

 

După semnarea contractului, proiectul tehnic va fi predat în termen de 45 de zile, iar lucrările vor fi realizate în decursul a 3 luni de la predarea documentației.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!