Au fost evaluate și selectate proiectele din Agenda de Dezvoltare a Comunității și, respectiv, din Agenda Culturală a Județului Sibiu. Ce inișiative au primit cei ma mulți bani și... cele mai multe puncte?!

Au fost publicate pe site-ul Consiliului Judțean Sibiu rezulatele evaluării și selecției proiectelor de dezvoltare a comunității și a proiectelor culturale, cu mentiunea că proiectele care nu au obtinut minimum 60 de puncte nu sunt eligibile la finanțare.

 

http://www.cjsibiu.ro/evenimente/rezultatele-evaluarii-si-selectiei-proiectelor-de-dezvoltare-a-comunitatii-agenda-comunitatii-2018/

 Demn de precizat, perioada de depunere a contestațiilor este 13 - 17 aprilie, urmând ca până în 20 aprilie să fie soluționate eventualele contestații.  

Vineri, 20 aprilie, pe site-ul institutiei vor fi afișate proiectele de hotarare privind aprobarea Agendei Comunității, respectiv a Agendei Culturale a judetului Sibiu pentru anul 2018, cu sumele aferente.

 

*Printre priectele care au obținut cele mai multe puncte se numără:

Festivalul Brânzei și al Țuicii de la Rășinari (ediția a XV-a)- 94 de puncte; suma solicitată: 31.950 de lei;

Festivalul Bujorului de munte de la Gra Râului (ediția a XV-a)- 93 de puncte; suma solicitată: 95.000 de lei;

Descoperă cultura gastronomică din sudul transilvaniei (Asociația My Transylvania)- 92 de puncte; suma solicitată: 28.231 de lei;

Zilele Hungarikum-90 de puncte; suma solicitată: 29.000 de lei;

Mari sibieni pentru Marea Unire (Asociația Culturală Pictor Octavian Smigelschi)- 89 de puncte; suma solicitată: 16.200 de lei;

Pictorul românilor transilvneni (Asociația Culturală Pictor Octavian Smigelschi)- 85 de puncte; suma solicitată: 13.600 de lei;

Cântecele Unirii (Asociația Corul de Cameră Caedonia)- 85 de puncte; suma solictată: 17.465 de lei;

Centrum Festival Gatronomie Regională (Asociața centrum 2007)- 85 de puncte; suma solicitată: 211.700 de lei;

Expoziția Fotografică România 100 (expoziție stradală prezentată sub forma hărții României, la Sibiu, Săliște, Mediaș. Cisnădie, Miercurea Sibiului (Asociația Artografica)- 79 de pucte; suma solicitată: 15.800 de lei etc.

 

IMPORTANT: În cadrul ședinței ordinare de Consiliu Județean din data de 26 aprilie vor fi supuse aprobării Agenda Comunității și Agenda Culturală.

 

 

 

Sursa foto: Centrul Creaţiei Junii Sibiu

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org