VEȘTI BUNE: Proiectarea și asistența tehnică pentru 37 km ai drumului județean Agnita-Sighișoara, scoase la licitație

 

 

ANUNȚ PENTRU CEI INTERESAȚI: Până în data de 10 mai inclusiv, firmele de profil interesate să încheie un contract cu Consiliul Județean Sibiu își pot depune ofertele în SEAP pentru servicii de proiectare și asistență tehnică în cadrul proiectului ”Reabilitare DJ 106 Agnita – Sighișoara”. Valoarea estimată a acestui contract este de 2.741.998,64 lei fără TVA.

 

Ne ghidăm după principiul: Competiția naște calitate. Dorim să colaborăm cu operatori economici serioși, profesioniști, cu experiență în execuția unor servicii și lucrări de calitate, realizate la termenul asumat prin contract. Transparența Consiliului Județean Sibiu în ceea ce privește achizițiile publice este evidentă, toate licitațiile fiind publicate pe site-ul instituției și mediatizate prin materiale de presă”, precizează președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Demn de știut, proiectul tehnic se va elabora într-o perioadă de două luni de la semnarea contractului, iar asistența tehnică se va asigura până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a drumului, în lungime de 36,879km.

Contractul de finanțare pentru Reabilitarea drumului județean DJ 106 Agnita-Sighișoara a fost semnat în data de 1 februarie 2018, valoarea totală fiind de 118.625.483,97 lei, inclusiv TVA. Sursa de finanțare pentru această investiție sunt fonduri atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Operațional Regional.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org