CONSIULIUL JUDEȚEAN SIBIU ANUNȚĂ: Modernizarea drumului județean DJ 106 A1 – Ocna Sibiului-Loamneș-Șoroștin-Țapu, în faza de licitație pentru proiectare

Drumul judeţean care tranzitează staţiunea balneoclimaterică Ocna Sibiului şi face legătura acesteia cu autostrada A1, Aeroportul Internaţional Sibiu şi cu alte câteva localităţi sibiene, va fi modernizat de către Consiliul Județean Sibiu. În prezent, proiectul se află în faza de licitație pentru servicii de proiectare și asistență tehnică.

 

Până în data de 21 mai, Consiliul Județean Sibiu așteaptă ca firmele specializate să își depună ofertele pe SEAP pentru servicii de proiectare și asistență tehnică în cadrul proiectului Modernizare DJ 106 A1 – Ocna Sibiului – Loamneș - Șoroștin - Țapu.

Concret, valoarea estimată pentru proiectul tehnic se ridică la 3.359.621,52 lei (fără TVA), iar durata realizării acestuia este de 4 luni de la emiterea ordinului de începere a serviciilor.

Demn de precizat, modernizarea drumului în lungime de 35 km prevede intervenții la 7 poduri, dintre care două poduri noi, amenajarea a două parcări și șapte stații de autobuz, două treceri la nivel la nivel de cale ferată, perdele forestiere, acces la proprietăți și trotuare. Durata de execuție a lucrărilor va fi de 36 de luni de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Investiția Consiliului Județean Sibiu pe acest drum este posibilă cu fonduri europene pe care instituția le-a atras prin Programul Operațional Regional (POR), valoarea totală a proiectului fiind de peste 121 milioane lei.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org