Se modernizează strada Dorobanților din cartierul Gușterița. Valoarea proiectul este de 3,4 milioane de lei

Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru modernizarea străzii Dorobanților, situată în cartierul Gușterița, în zona Gării.

În urma unei proceduri de achiziție, contractul a fost semnat cu asocierea SC Nord Construct SRL & SC Terra Building SRL & SC Aspire Design.

Așa cum precizează autoritățile, acesta prevedere realizarea proiectului tehnic în termen de 45 de zile de la semnarea contractului. După predarea proiectului și obținerea tuturor avizelor, constructorul are la dispoziție patru luni pentru a realiza lucrările pe strada care măsoară 1,3 km și pe trei alei adiacente acesteia.

Rețelele de apă și canalizare de pe această stradă sunt în prezent în curs de modernizare de către operatorul SC Apă Canal SA.

Demn de țtiut, în contractul încheiat de Primăria Sibiu este prevăzută amenajarea corespunzătoare a carosabilului și a trotuarelor, precum și modernizarea sistemului de iluminat public prin montarea a 49 de stâlpi de iluminat și a unor noi corpuri de iluminat cu LED. Va fi instalată și tubulatura subterană pentru coborârea ulterioară a cablurilor suspendate. De asemenea, canalizarea pluvială va fi eficientizată pentru o mai bună scurgere a apelor de ploaie.

Valoarea contractului de lucrări este de 3,4 milioane de lei.

 

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org