În comuna Axente Sever se inaugurează Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor

 

 

Vineri, 15 iunie 2018, ora 9°°, în comuna Axente Sever va avea loc inaugurarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Axente Sever. Demn de precizat, această structură este înfiinţată prin Hotărârea nr. 28/2017 a Consiliului local.

 

De activitatea specifică pe linie de evidenţă a persoanelor vor beneficia circa 4.300 de locuitori ai comunei, având în vedere actualizarea arondării unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Sibiu la serviciile publice comunitare locale de evidenţă a persoanelor aprobată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Sibiu nr. 109/2018.

Prin înfiinţarea acestei structuri de profil se eficientizează serviciile furnizate cetăţenilor de către autorităţile locale în sensul că, depunerea documentelor necesare în vederea eliberării actelor de identitate se realizează chiar în localitatea de domiciliu, într-un spațiu amenajat în sediul Primăriei comunei Axente Sever, situat pe str. Principală nr. 308, spaţiu dotat cu toate echipamentele necesare desfăşurării activităţii în condiţii optime.

 

Nu în ultimul rând, este de luat în seamă faptul că acesta este cel de-al 18-lea serviciu de specialitate înfiinţat în judeţul Sibiu, a cărui activitate va fi coordonată şi controlată metodologic pe linie de evidenţă a persoanelor, conform prevederilor legale, de către Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org